Baia Mare: Partea din faţă a unui Audi s-a distrus în totalitate în urma unei ciocniri violente cu un autoturism Dacia Solenza

Baia Mare: Partea din faţă a unui Audi s-a distrus în totalitate în urma unei ciocniri violente cu un autoturism Dacia Solenza

Neatenţia la volan şi viteza prea mare în localitate au fost cauzele care au dus astăzi la producerea unui accident rutier pe Bulevardul Independenţei din Baia Mare. Din fericire, nu au existat victime însă una dintre maşinile implicate în accident a fost grav avariată.

Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă în municipiul Baia Mare. Şoferul unui autoturism Dacia Solenza se afla în staţionare pe prima bandă de circulaţie de pe Bulevardul Independenţei, pentru a vorbi la telefon. În spatele său însă se apropia cu viteză un alt autoturism. Şoferul vitezoman a observat prea târziu că maşina din faţa lui se află în staţionare şi l-a izbit cu putere. Partea din faţă a maşinii acestuia, un autoturism marca Audi, a fost distrusă în totalitate. "A sunat telefonul şi am oprit. Am semnalizat, am tras pe dreapta şi în timp ce îmi căutam ochelarii să-i pun să văd cine sună, în momentul ăla am văzut că vine în viteză din spate o maşină neagră. Am călcat de două ori frâna să îl atenţionez şi … nimic. Avea viteză. Nu pot să spun eu cât avea, avea 55 sau 80 sau cât dar avea viteză", a spus conducătorul autoturismului Dacia Solenza. 

Din fericire, accidentul rutier nu s-a soldat cu victime. Din primele constatări, de vină pentru producerea accidentului ar fi şoferul Audi-ului. "Nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, la trecerea de pe banda 1 pe banda 2. A acroşat un autoturism marca Dacia care se afla, se pare, staţionat. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Aceştia nu au dorit transportarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat agent principal Claudiu Indre, în cadrul Biroului Rutier Baia Mare.

Cei doi conducători auto s-au deplasat la secţia de poliţie pentru declaraţii în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea evenimentului rutier.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.