Baia Mare: P.N.T.C.D. Maramures amana desemnarea candidatului pentru functia de deputat

Baia Mare: P.N.T.C.D. Maramures amana desemnarea candidatului pentru functia de deputat

Partidul National Taranesc Crestin Democrat Maramures amana desemnarea candidatului pentru functia de deputat. Numele acestuia trebuia sa fie prezentat oficial astazi insa nesiguranta si indecizia care planeaza la nivel de partid au dus la amanarea desemnarii candidatului potrivit care sa reprezinte P.N.T.C.D.-ul in cursa pentru functia de deputat.

Pana la ora actuala, P.N.T.C.D. Maramures ar avea de ales intre Doru Dancus, cel care a candidat in luna mai pentru functia de primar, jurnalistul Gheorghe Gligan si Trandafir Pop, profesor in comuna Dumbravita. Totodata, taranistii maramureseni mai iau in calcul sustinerea unui candidat dintr-o alta formatiune politica. Insa indiferent de decizie, partidul condus de Gheorghe Siman doreste sa intre cinstit in alegeri. "Vrem sa ne evaluam corect sansele si sa nu participam de dragul de a demonstra cuiva ca luam cateva procente si cineva sa se laude ca vezi Doamne ceilalti nu au 50 sau noi avem peste 20. Nu vom intra in acest joc, nu avem foarte multi bani la dispozitie dar avem multi prieteni sociologi care ne vor ajuta sa facem un sondaj in colegiu, ca nu este asa greu sa il faci, ca sa ne putem da seama ce sanse avem. Si asa cum v-am spus, cinstit sa intram in alegeri", a spus secretarul general al P.N.T.C.D., Ion Beuca.

Alegerile pentru functia de deputat pe Colegiul 2 Baia Mare Est vor avea loc in 21 august iar P.N.T.C.D. Maramures mai are la dispozitie aproximativ trei saptamani pentru a decide modul in care vor "juca" in aceste alegeri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.