Baia Mare: Jefuit şi bătut de amicii săi

Baia Mare: Jefuit şi bătut de amicii săi

Sâmbătă, 25 noiembrie, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că un bărbat a fost agresat pe strada Aleea Saturn. Poliţiştii de investigaţii criminale care au efectuat cercetări privind sesizarea au stabilit că  partea vătămată, Sorin V. de 42 ani din Baia Mare, după ce a petrecut toată noaptea cu două persoane de sex feminin şi una de sex masculin, a fost atras, pe strada Aleea Saturn din Baia Mare, unde una dintre femei i-a sustras suma de 60 euro şi un telefon mobil, iar când acesta şi-a dat seama că a fost furat, a cerut  să-i fie înapoiate bunurile, moment în care bărbatul l-a lovit cu pumnul în faţă.
În urma investigaţiilor întreprinse, autorii au fost identificaţi ca fiind: Zorica V.de 29 ani, Rodica U.  de 37 ani şi Romeo S. de 31 ani, toţi băimăreni.
Faţă de cele două femei a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul nu a fost găsit. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 25%.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşii infracţiunii de tâlhărie.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.