Baia Mare: I.S.U. Maramureş scoate la licitaţie vesela fostei structuri de pompieri

Baia Mare: I.S.U. Maramureş scoate la licitaţie vesela fostei structuri de pompieri

Pahare de bere, linguri de inox sau oale de diferite capacităţi sunt doar câteva dintre bunurile pe care Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti” le scoate la licitaţie. Materialele au fost folosite în cadrul Detaşamentului de Pompieri Baia Mare, pe vremea în care activau militari în termen. Iniţial, conducerea I.S.U. a dorit să le doneze însă nimeni nu s-a arătat interesat de aceste bunuri.

I.S.U. Maramureş scoate la licitaţie publică deschisă cu strigare, mai multe bunuri. Este vorba de pahare de sticlă, farfurii de porţelan, linguri de inox, balanţe semiautomate şi multe alte bunuri aflate în inventarul fostei structuri de pompieri, de pe vremea în care activau militari în termen. "Sunt platouri din inox, căni din inox, materiale pe care au încercat dânşii să le ofere gratuit, în primă fază, dar nu a fost nimeni interesat de ele. Licitaţia este obligatorie conform ordinului ministrului Administraţiei şi Internelor, să fie făcută licitaţie publică deschisă pentru aceste materiale care sunt în inventarul instituţiei", a declarat purtătorul de cuvânt al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, Dan Bucă.

Reprezentanţii I.S.U. Maramureş au precizat că e prematur să vorbească despre numărul de firme care s-au înscris sau urmează să se înscrie la licitaţie. "Numărul lor exact ca fi cunoscut în ziua licitaţiei, în 19 iulie", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă "Gheorghe Pop de Băseşti", Cornel Băbuţ.

Valoarea aproximativă a bunurilor este de 1.000 de lei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.