Baia Mare: Fostul edil băimărean, Cristian Anghel, a înotat în scop caritabil

Baia Mare: Fostul edil băimărean, Cristian Anghel, a înotat în scop caritabil

La Bazinul "Gheorghe Demeca" din municipiul Baia Mare s-a dat startul, în această dimineaţă, la prima ediţie a maratonului de înot, organizat în premieră, pentru ajutorarea sportivilor de la Liceul cu Program Sportiv din Baia Mare, care provin din familii cu situaţie financiară precară.

Peste 100 de înotători, sportivi de performanţă, voluntari, reprezentanţi ai O.N.G.-urilor băimărene, persoane publice şi băimăreni pasionaţi de înot s-au înscris la swimathon pentru a-i ajuta pe sportivii de la LPS. Printre cei înscrişi s-a aflat şi fostul edil al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel. "Este un lucru deosebit. Voi face şi o donaţie. Să ne urmeze şi alţii pentru că este nevoie de solidaritate. Nu pot să spun că înotul este o pasiune dar îmi place foarte mult apa. Înotul este colateral dar dezvoltă toţi muşchii, este o chestiune care pot să o faci până la o vârstă înaintată. Sportul educă şi creşte nivelul de fair-play", a spus Cristian Anghel.

Startul swimathonului a fost dat de Andrei Cupşa, un sportiv băimărean diagnosticat cu Sindromul Down. Maratonul se desfăşoară pe o durată de 24 de ore, evenimentul urmând să se încheie mâine dimineaţă, la ora 10:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.