Baia Mare: Fostul edil al Baii Mari va plati prejudiciul de 400.000 de euro prin executare silita

Baia Mare: Fostul edil al Baii Mari va plati prejudiciul de 400.000 de euro prin executare silita

Cristian Anghel, fostul edil al municipiului Baia Mare va plati prejudiciul cauzat administratiei publice locale prin executare silita. Fostul primar datoreaza Primariei Baia Mare nici mai mult, nici mai putin de 400.000 de euro. Judecatorii au inceput deja demersurile in vederea recuperarii prejudiciului.

Cristian Anghel a fost instiintat de acest lucru de un judecator pe care Primaria Baia Mare l-a desemnat sa se ocupe de acest caz. "Respectam tot ceea ce prevede legea si sentinta finala de la Cluj, de anul trecut. S-a transmis de catre domnul primar adresa catre executorul judecatoresc pentru inceperea executarii silite. Executorul a facut demersurile necesare, mi s-au trimis somatiile ca atare si evident ca eu trebuie sa respect ceea ce prevede legea. Nu exista elemente sau motive prin care sa te opui unei executari silite. Sunt diverse proceduri, urmeaza sa le parcurgem si usor, usor se va recupera din acel prejudiciu in masura in care exista disponibilitati la limita legii si exista bunuri care pot fi valorificate", precizeaza fostul primar al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel.

Fostul primar al municipiului Baia Mare a fost condamnat la doi ani si jumatate de detentie pentru abuz in serviciu. Cristian Anghel a fost acuzat de faptul ca a permis Primariei Baia Mare achizitia unui imobil (blocul Horea 46), de la un intermediar, cu peste 500.000 de euro pe care, initial, acesta il cumparase in baza unui precontract, cu suma de 150.000 euro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.