Baia Mare: Florin Tataru si-a inscris candidatura la Biroul Electoral de Circumscriptie

Baia Mare: Florin Tataru si-a inscris candidatura la Biroul Electoral de Circumscriptie

Candidatul Uniunii Social Liberale Maramures pentru functia de deputat in Camera Deputatilor si-a inscris in aceasta dimineata candidatura la Biroul Electoral de Circumscriptie. Florin Tataru a fost insotit de reprezentantii organizatiilor PSD, PNL si PC dar si de sotia acestuia.

Florin Tataru este cel de-a doilea candidat care si-a inscris candidatura pentru alegerile electorale din data de 21 august. "Maramuresul se afla intr-o stare economica si sociala deplorabila. Trebuie sa recladim in Maramures, trebuie sa recladim in Romania speranta. Si pe aceasta fundatie sa recladim viata fiecaruia dintre cetatenii judetului nostru", considera candidatul Uniunii Social Liberale Maramures pentru functia de deputat, Florin Tataru.

Dupa depunerea candidaturii, liderul PSD Maramures, Mircea Ursache, a precizat ca Florin Tataru se va putea baza de acum inainte si pe sprijinul udemeristilor si a Partidului National Taranist, mai precis a aripei condusa de Gheorghe Siman. "In momentul de fata, toate sondajele ne arata ca in afara de un usor echilibru, suntem in situatia in care trendul nostru este spre o victorie in 21", a punctat presedintele Partidului Social Democrat Maramures, Mircea Ursache.

USL Maramures va lupta ca trendul spre victoria din 21 august sa ramana ascendent pentru a putea face fata fenomenului portocaliu care a inceput sa-i atraga pe primarii liberali din colegiul 2 inspre partidul lor, prin promisiuni banesti. "Avem semnale din teritoriu ca primarii nostru primesc sume de bani considerabile pe proiecte. Sigur ca noi am fi dorit ca aceste sume sa fi venit anul trecut sau acum doi ani dar nu se suparam ca sunt date la ora actuala", a precizat presedintele Partidului National Liberal Maramures, Radu Stef. "Sunt pregatite hotarari de guvern care nu se vor publica in Monitorul Oficial decat dupa rezultatele alegerilor din acest colegiu. Deci, exista o tendinta de atragere a primarilor PNL pentru ca din noua sapte sunt primari PNL si de asemenea ati observat o tendinta de reatragere a celor doi primari PDL catre zona portocalie", a adaugat purtatorul de cuvant si directorul de campanie al candidatului USL, Cristian Anghel.

Reprezentantii USL Maramures sustin ca in ciuda sumelor de bani cu care ii ademenesc cei din PDL, primarii liberali nu uita ce au de facut iar candidatul pe care il vor sustine in data de 21 august este Florin Tataru.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.