Baia Mare: Examenul pentru suplinitori a fost mai greu decât cel de titularizare

Baia Mare: Examenul pentru suplinitori a fost mai greu decât cel de titularizare

676 de candidaţi s-au înscris pentru susţinerea concursului de suplinitori însă doar 392 dintre aceştia s-au decis să se prezinte la examen. Puţini au fost cei care au ieşit cu zâmbetul pe buze din centrele de examinare asta deoarece, spun ei, a fost mult mai greu decât cel de titularizare.

Examenul pentru un post de suplinitor în învăţământ s-a desfăşurat astăzi la două centre din municipiul Baia Mare: Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" respectiv Colegiul Naţional "Vasile Lucaciu". La repartizarea posturilor vacante vor avea prioritate cei care au participat la concursul de titularizare din luna iulie. Însă speranţele candidaţilor de a ocupa aceste posturi sunt minime deoarece subiectele au fost de o dificultate mai mare faţă de cele de la titularizare. "A fost mai greu ca şi proba trecută. La toată lumea i s-a părut mai greu. Eu am dat la Istorie, Istoria României, Istorie Univerală dar au fost foarte greu strcturate, răspunsurile aşteptate au fost zic eu cam peste măsură. Am fost şi la titularizare şi am luat sub 5. Au fost cam aceleaşi subiecte ca la titularizare. Speranţa moare ultima. Eu sunt din Vişeu şi mi-ar plăcea să prin un post aproape de casă dacă se poate", a spus Adrian Ulici, candidat. "A fost foarte greu, ca şi la titularizare. Am dat la matematică. O să vedem rezultatele", a spus o altă candidată. "Sunt făcute ca să ne încurce ca să fim eliminaţi. Dar nu ştiu ce vor mai face cu noi atunci. Şi-au bătut joc de dascăli. Eu am 20 de ani vechime lucraţi în învăţământ şi cred că nu m-a ţinut nimeni la catedră în 20 de ani de învăţământ ca să nu ştiu ceva. Eu sunt pe Sălişte, Dragomireşti, Ieud, deci nu am candidat cu nimeni, sunt singură la post dar consider că aceste subiecte sunt mai grele decât la titularizare", consideră Maria Bărcan, candidat.

Rezultatele vor fi afişate în data de 8 august iar contestaţiile pot fi depuse în perioada 8-9 august. Rezultatele finale vor fi afişate pe 11 august.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.