Baia Mare: Doru Leşe Braşoan, deputat PDL: "Mircea Man a dus partidul la sapă de lemn şi l-a transformat în SRL. Să îşi dea demisia!"

Baia Mare: Doru Leşe Braşoan, deputat PDL: "Mircea Man a dus partidul la sapă de lemn şi l-a transformat în SRL. Să îşi dea demisia!"

Mircea Man trebuie să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Democrat Liberal Maramureş pentru rezultatul catastrofal pe care l-a obţinut la alegerile din 10 iunie. Declaraţia aparţine deputatului PDL Doru Leşe Braşoan, care i-a cerut public demisia lui Mircea Man săptămâna trecută, în cadrul unei şedinţe de partid.

Potrivit deputatului PDL, Doru Leşe Braşoan, Ioan Oltean, fostul secretar general al Partidului Democrat Liberal a anunţat recent că după Convenţia Naţională de săptămâna viitoare, toţi preşedinţii de filială care au obţinut la alegeri rezultate sub media pe ţară să îşi prezinte demisiile. Nemulţumit de rezultatele lui Man de la  alegeri, Doru Leşe i-a cerut public demisia din funcţia de conducere a organizaţiei judeţene PDL, pe care a dus-o la sapă de lemn. Atâta timp cât Mircea Man va mai fi în fruntea partidului, organizaţia judeţeană a PDL nu se va putea reorganiza pentru că a făcut din ea un SRL, a mai declarat deputatul Doru Leşe. Apele sunt tulburi şi la organizaţia PDL Baia Mare, care a fost condusă până în urmă cu puţin timp de fosta inspectoare generală, Mariana Pop. Acesta şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte a organizaţiei locale a PDL şi se pare că este la un pas de plecare din partid. Mariana Pop susţine că nu urmăreşte o reorientare politică ci doreşte să îşi concentreze atenţia în noua funcţie de director al Liceului „Emil Racoviţă” din Baia Mare.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.