Baia Mare: Disputa intre amant si sot

Baia Mare: Disputa intre amant si sot

Scenariul crimei care a zguduit Sighetu Marmatiei la sfarsitul lunii mai era pe punctul de a se repeta ieri noapte in municipiul Baia Mare. La intoarcerea acasa, un barbat in varsta de 34 de ani si-a gasit nevasta in compania unei alte persoane de sex masculin, situatie care l-a facut sa nu mai judece corect.

Sotul femeii l-a agresat pe barbatul in varsta de 49 de ani aflat in apartamentul sau, cauzandu-i rani la nivelul gatului. Speriat, barbatul a fugit din casa, lasand in scara blocului numeroase urme de sange. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD care, dupa acordarea primului ajutor, l-a transportat pe barbat de urgenta la spital. "In urma apelului telefonic care s-a dat, a plecat un echipaj de urgenta la fata locului. Am gasit un pacient care prezenta o plaga taiata in zona gatului, s-a facut tratamentul de urgenta dupa care l-am transportat la spital. In timpul transportului a fost stabil hemodinamic. A fost predat in Serviciul de Urgenta", a precizat dr. Ioana Catana, medic specialist de urgenta.

Reprezentantii politiei sustin ca barbatul agresor in varsta de 34 de ani se afla sub influenta bauturilor alcoolice. "Ieri seara am fost sesizati prin apelul de urgenta 112 cu privire la faptul ca la o adresa din municipiul Baia Mare se afla o persoana de sex masculin care prezinta o plaga taiata in zona gatului. Politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului s-au deplasat de indata la locul faptei unde au confirmat existenta incidentului. Din primele verificari a rezultat ca un barbat de 49 de ani a suferit leziunile in urma unei agresiuni fizice comisa asupra sa de catre un alt barbat de 34 de ani in apartamentul caruia se afla victima. Aceasta a fost transportata la spital unde i s-au acordat ingrijiri medicale. Impotriva agresorului care se afla in stare avansata de ebrietate si care a si amplificat conflictul existent intre cei doi barbati, se vor lua masuri legale in functie de zilele de ingrijiri medicale consemnate in seama victimei", a decalarat comisar Ileana Velea din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Maramures.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.