Baia Mare: Corecţie financiară pentru Baia Sprie-Bârsana, "corecţie" verbală pentru nerealizările lui Mircea Man

Baia Mare: Corecţie financiară pentru Baia Sprie-Bârsana, "corecţie" verbală pentru nerealizările lui Mircea Man

Consilierii judeţeni P.S.D. i-au aplicat astăzi o „corecţie” verbală preşedintelului Consiliului Judeţean Maramureş, care a fost luat la rost pentru modul în care se derulează lucrările de reabilitare la drumurile din judeţ. Mircea Man a fost acuzat de faptul că în patru ani de mandat nu a fost capabil să finalizeze niciun proiect care face referire la drumurile din judeţ pe care maramureşenii îşi strică autoturismele.

Drumul Baia Sprie-Bârsana a redevenit astăzi subiect de discuţie în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean. Înainte de a vota ordinea de zi, doi dintre aleşii judeţeni P.S.D. au solicitat lămuriri referitoare la corecţia financiară de 10% aplicată pe procedura de licitaţie din cadrul proiectului de reabilitare a drumului judeţean Baia Sprie-Bârsana. "Aş vrea să vă întreb şi să faceţi public dacă Ministerul are în vedere sau dacă au venit în cadrul Consiliului Judeţean informaţii privind o altă corecţie financiară de 25% pe acest proiect pentru că dacă este aşa şi lucrurile pe care le auzim noi în calitate de consilieri este un lucru extrem de grav. Va fi punctul nevralgic al viitoarei campanii electorale a dumneavoastră, va fi exact lucrul de care vă veţi lovi şi pe care credeţi-mă că nu veţi fi iertat nici de către noi, nici de către maramureşeni", a precizat consilierul judeţean P.S.D., Gabi Zetea. "Tot o dăm cu drumul ăsta. Nu se termină drumul ăsta, domnule preşedinte, niciodată. Nu se termină fiindcă este făcut şi gândit prost de la început. Unde s-a mai văzut să se facă executare concomitent cu execuţia? Ăla proiectează după cum sunt banii şi după cum vrea Consiliul Judeţean să lucreze. Prima dată s-a rugat frumos Selina de dumneavoastră ca să câştige lucrarea şi o să ajungeţi la vorbele lui Şimon că o să vă rugaţi de Selina, dumneavoastră personal, şi o să încercaţi să îi convingeţi dându-le chiar o masă şi o bere să continue să termine proiectul. O să vină Zamfir Ciceu, viitorul preşedinte şi o să vă arate ce se poate face, care nu are aşa experienţă vastă şi de producţie şi politică cum aveţi dumneavoastră. ", a subliniat consilierul judeţean P.S.D., Gheorghe Şimon.

Potrivit lui Mircea Man, Consiliul Judeţean Maramureş va trebui ca în cursul zilei de vineri să facă evaluarea lucrărilor care au fost efectuate până în prezent pe 56 de kilometri din drum. "Pot să vă spun cât de greu este de implementat un asemenea proiect. Cât de greu este cu un aparat pe care îl avem aici la Consiliul Judeţean. Până o să vină cine vreţi dumneavoastră, în următorii patru ani mai avem de lucru", a răspuns preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Mircea Man.

Aleşii judeţeni din P.S.D. i-au mai reproşat lui Mircea Man calitatea proastă a lucrărilor de pe drumul naţional Baia Mare-Satu Mare dar şi modul în care se desfăşoară licitaţia pentru începerea reabilitării drumului naţional 18.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.