Baia Mare: Codruţa Ioana Tomoioagă este noul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş

Baia Mare: Codruţa Ioana Tomoioagă este noul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş are un nou purtător de cuvânt. Conducerea inspectoratului a prezentat-o astăzi oficial, în noua funcţie, pe Codruţa Ioana Tomoioagă, fost comandant de subunitate în Sighetu Marmaţiei.

La doar 23 de ani, Codruţa Ioana Tomoioagă, originară din Moisei, a devenit purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş. Codruţa Tomoioagă a absolvit Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” ca şefă de promoţie în anul 2010 iar în intervalul iulie 2010-iulie 2011 şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş din Sighetu Marmaţiei, pe funcţia de comandant de subunitate. "Din anul 2010 până în anul 2011 mi-am desfăşurat activitatea în cadrul unei subunităţi de la Sighetu Marmaţiei ca şi comandant de subunitate. În prezent îmi desfăşor activitatea în cadrul Biroului de Resurse Umane. Sper să avem o bună colaborare, să nu avem probleme şi o să învăţ încet ce trebuie să fac", a declarat noul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean "Pintea Viteazul" Maramureş, Codruţa Ioana Tomoioagă.

Rezultatele deosebite obţinute la Academia de Poliţia dar şi capacitatea de care dă dovadă în faţa situaţiilor imprevizibile au fost principalele motive care l-au făcut pe generalul de brigadă să o transfere de Codruţa Tomoioagă de la Sighet la Baia Mare. "La început nu prea vroia să vină nici în comandament. Vroia să plece de la munca de jos. Chiar i-am dat posibilitatea un an de zile, a lucrat la Sighet, comandant de subunitate. Avea vreo 25 de subofiţeri operativi toţi şi s-a achitat pe deplin. De la fata care a venit din şcoală, puştoaica cu codiţă, în trei luni de zile, fiecare om din subunitate, începând cu comandantul Detaşamentului şi cu ultimul subordonat pe care îl avea, au ştiut să o respecte. Prin prestaţia ei s-a făcut respectată de una singură, fapt care m-a şi pus pe mine să nu o mai las să lucreze acolo, să o aduc în comandament, să schimbe şi profilul muncii şi am adus-o pe o funcţie de resurse umane, întrucât avea şi pregătire în domeniu, iar acum o promovez şi în funcţia de purtător de cuvânt", a precizat şeful I.J.J. Maramureş, Lucian Irimuş.

Ioana Codruţa Tomoioagă s-a născut în 13 ianuarie 1989 şi provine din localitatea maramureşeană Moisei.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.