Baia Mare: Clubul HCM Baia Mare şi-a prezentat oficial echipele pentru noul sezon competiţional

Baia Mare: Clubul HCM Baia Mare şi-a prezentat oficial echipele pentru noul sezon competiţional

Clubul HCM Baia Mare şi-a prezentat astăzi, oficial, echipele pentru noul sezon competiţional. Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa autorităţilor locale şi judeţene, care au anunţat că vor sprijini mişcarea sportivă locală, dar şi a sponsorilor.

Obiectivul echipei de handbal feminin pentru noul sezon competiţional este un loc de cupă europeană, iar pentru echipa masulină HCM Minaur, promovarea în Liga Naţională.

"Este o datorie morală să consolidez şi să lucrez la consolidarea mişcări sportive în acest municipiu şi în special să fiu alături de sporturile care au generat tradiţie şi performanţă. După părerea mea, pe primul loc este handbalul. Şi nu trebuie să uităm ceea ce alţii au făcut înaintea noastră, şi la nivelul de handbal fete, şi la handbal băieţi. Iar tradiţia trebuie dusă mai departe", a declarat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

"Sportul maramureşean trebuie să redevină la nivelul la care a fost anterior anului 1989 şi să ne audcă aceleaşi motive de mândri, că suntem maramureşeni, băimăreni. Veţi avea în mine un partener loial şi interesat de dezvoltarea sportului în judeţul Maramureş", a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.