Baia Mare: Ceai cald şi sandviciuri pentru persoanele afectate de ger

Baia Mare: Ceai cald şi sandviciuri pentru persoanele afectate de ger

Având în vedere prognozele meteorologice din această perioadă, cu temperaturi minime între -25 și -15 grade Celsius, Serviciul Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Baia Mare pune la dispoziția persoanelor afectate de ger ceai cald, sandviciuri și un număr de 60 locuri în adăpostul de noapte – Centrul Social Multifuncțional tip Azil de Noapte, situat pe strada Vasile Alecsandri, nr. 70B.
Acest centru oferă găzduire, igienizare, îngrijiri și mâncare caldă iar pe perioada gerului este deschis permanent. Ceaiul cald și sandvișurile vor fi oferite pe perioada gerului pe stradă, permanent de către echipa de intervenție mobilă, dar și dimineața și seara, între orele 17:00-20:00, la centrele sociale ale Serviciului Public Asistență Socială, respectiv: Cantinele Sociale, situate pe str. Vasile Alecsandri nr. 70B și str. 8 Martie nr. 1; Centrul de Zi pentru Vârstnici Baia Mare (CASPEV), situat pe str. Săsarului nr. 3.
Echipa de intervenție a Serviciului Public Asistență Socială împreună cu echipajele Poliției Locale vor participa la acțiuni de identificare a persoanelor fără adăpost care suferă datorită condițiilor meteorologice. Serviciul Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Baia Mare adresează rugămintea tuturor cetățenilor municipiului ca, în cazul în care identifică persoane, inclusiv copii, afectate de ger, să le îndrume catre adăpostul de noapte, sau să apeleze la următoarele numere de telefon:
 Dispeceratul Poliției Locale: 0262-218961 sau 0372-702702;
 Serviciul Public Asistență Socială: 0262-211949;
 Azil de Noapte: 0262-278073 sau echipa de intervenție 0733404149.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.