Baia Mare: Baimarenii se racoresc la bazinul descoperit

Baia Mare: Baimarenii se racoresc la bazinul descoperit

Daca Strandul Municipal din Baia Mare este inchis si nimeni nu face nimic pentru renovarea lui, baimarenii aleg sa se racoreasca la bazinul descoperit de langa Sala Sporturilor. Indiferent de varsta, zeci de baimareni trec zilnic poarta bazinului fie pentru a inota, fie pentru a sta pur si simplu la soare. 

Cei care se incumeta sa se balaceasca mai mult in bazin sunt tinerii. "Vin aici cam de patru ori pe saptamana. Sunt in vacanta, n-am bunici la tara, prefer sa vin aici sa ma balacesc ca e foarte cald afara", spune David Oros in varsta de 16 ani. "E cam rece apa dar ma incumet. Decat sa stau in casa sa se lipeasca hainele de mine, prefer sa vin aici sa ma racoresc. Ar fi frumos daca am avea mai multe locuri de balaceala in oras. Un Aqua Park, chiar. Am fost recent in Brosov, acolo exista asa ceva si e plin de lume. Am putea lua exemplu", spune Ioana Stan, 23 de ani. "Vin aici mai mult pentru plaja. Stau aproape si decat sa ma duc undeva la iesirea din oras, prefer sa vin aici", spune Paul Pop.

In week-enduri, la bazinul descoperit nu ai loc nici sa arunci un ac. Cei care doresc sa faca baie in bazin trebuie sa prezinte o adeverinta de la medicul specialist care atesta faptul ca nu sufera de boli venerice. Pretul unui bilet este de 10 lei iar de luni pana joi, intre orele 17:00 si 19:00, intrarea este gratuita.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.