Baia Mare: Alcoolul, partener la volan

Baia Mare: Alcoolul, partener la volan

Alcoolul face din nou victime in trafic. Inconstienti si nepasatori ca se afla sub influenta alcoolului, mai multi maramureseni au fost implicati in weekendul ce tocmai a trecut intr-o serie de evenimente rutiere deloc placute pentru acestia.

Aflata sub influenta bauturilor alcoolice, Diana R., in varsta de 21 de ani, din Baia Mare a provocat in dimineata zilei de vineri un accident rutier. Soferita a pierdut controlul volanului, a parasit carosabilul si a intrat in coliziune cu gardul unui imobil, dupa care s-a rasturnat pe plafonul masinii. Pasagera din dreapta fata si un adolescent de 18 ani aflat pe bancheta din spate au suferit vatamari corporale pentru care au primit ingrijiri medicale. Pasagera ranita a fost internata in spital cu fracturi. Conducatoarei auto i-au fost recoltate probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot vineri, Gheorghe S. (44 de ani) din Sisesti si Mihaita C., (25 de ani) din Cavnic se aflau sub influenta alcoolului, in amiaza mare. Primul se deplasa in calitate de pieton, pe partea dreapta, dinspre Cavnic spre Baia Sprie. Cel de-al doilea circula cu motocicleta, surprinzandu-l si accidentandu-l grav de Gheorghe S. Celor doi li s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei si luarii masurilor legale.

Aflat sub influenta bauturilor alcoolice, Gheorghe M., (71 ani) din Baia Sprie s-a urcat in seara zilei de vineri pe un moped apartinand unei alte persoane, cu care a venit la plimbare prin Baia Mare. Ajuns in sensul giratoriu situat la intersectia bulevardelor Decebal si Bucuresti, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o tanara de 26 de ani din Grosii Tiblesului, intrand in coliziune cu acesta. Barbatul a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta cu fractura la brat, fiindu-i recoltate si probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Urmarile accidentului puteau fi mai grave insa modepistul purta casca de protectie iar conducatoarea auto, centura de siguranta.

Tot consumul de alcool a fost cauza accidentului produs in dimineata zilei de sambata in cartierul Ferneziu din Baia Mare. Desi nu poseda permis de conducere, Florin R. (26 de ani) din Baia Mare a urcat fara permisiunea proprietarului la volanul autovehiculului acestuia. Aflat sub aburii alcoolului, a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu gardul unui imobil, a trecut cu rotile din fata peste teava de gaz si s-a oprit intr-un copac. Aventura s-a incheiat cu ranirea pasagerului din dreapta fata, Ionut C. (23 ani) care a fost internat cu fractura si alte leziuni la Spitalul Judetean din Baia Mare. Cercetarile continua pentru a se lua masurile legale.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.