Baia Mare: ACTUALIZARE: Trupul neînsufleţit al culturistului Alin Popa a fost găsit de scafandri

Baia Mare: ACTUALIZARE: Trupul neînsufleţit al culturistului Alin Popa a fost găsit de scafandri

Sportivul maramureşean, Alin Popa, unul dintre cei mai cunoscuţi culturişti din ţară este dat dispărut, de sâmbătă. Acesta este căutat de mai mulţi scafandri profesionişti, în lacul din localitatea sătmăreană Apa, acolo unde şi-a petrecut sfârşitul de săptămână cu mai mulţi prieteni. Din informaţiile neoficiale, Alin Popa a fost văzut ultima dată pe apă, pe un skijet, însă de atunci nu s-a mai întors la mal.

Culturistul Alin Popa a decis să îşi petrecă sfârşitul de săptămână cu mai mulţi prieteni, în zona de agrement Apa, judeţul Satu Mare. Ultima oară a fost văzut pe un skijet. Prietenii acestuia susţin că Alin nu consumase alcool de ani buni. Cel mai probabil, sportivului i s-a făcut rău, s-a dezechilibrat şi a căzut în apă. Soţia bărbatului a intrat în stare de şoc, de la aflarea veştii. Prietenii îl ştiau drept un sportiv puternic, fără probleme de sănătate, dovadă fiind rezultatele bune obţinute la competiţiile naţionale. Culturistul a reuşit să mişte din loc şi maşini de mare tonaj, drept urmare, prietenii acestuia nici nu-şi putea imagina că Alin nu s-ar fi putut salva. Mai mulţi scafandri profesionişti se află în prezent la Apa, unde continuă căutările.

UPDATE: Trupul neînsufleţit al strongest-man-ului Alin Popa a fost găsit în această după-amiază, în lacul din localitatea maramureşeană Apa, de către scafandri trimişi de la Arad, de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Cadavrul a fost dus la Morgă, în vederea efectuării necropsiei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.