Baia Mare: ACCIDENT RUTIER, O PERSOANĂ ÎNCARCERATĂ – O şoferiţă din Cavnic a ajuns la spital cu leziuni grave

Baia Mare: ACCIDENT RUTIER, O PERSOANĂ ÎNCARCERATĂ – O şoferiţă din Cavnic a ajuns la spital cu leziuni grave

Un grav accident de circulaţie a avut loc în urmă cu câteva minute pe Bulevardul Independenţei din Baia Mare, în zona Gold Plaza. Conducătoarea unui autoturism a ignorat marcajul longitudinal dublu continuu care desparte sensurile de mers şi s-a angajat în efectuarea unei manevre de întoarcere. Pe banda II a aceluiaşi sens de mers circula regulamentar un alt autoturism. Şoferinţa nu s-a asigurat, nici nu a semnalizat corespunzător iar în momentul întoarcerii, a intrat în coliziune cu autovehiculul care circula regulamentar. Impactul a fost extrem de violent. La faţa locului au intervenit un echipaj de descarcerare, două ambulanţe S.M.U.R.D. şi două echipaje de poliţie.

Un accident rutier grav a avut loc astăzi, în jurul orei 16:00, pe Bulevardul Independenţei din Baia Mare. O femeie în vârstă de 34 de ani din Cavnic care tocmai ieşise de la servici şi se pregătea să plece spre casă a ajuns cu leziuni grave la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier. Neatentă şi inconştientă de pericolele din trafic, femeia s-a angajat să întoarcă pe linie dublă continuă pe Bulevardul Independenţiei din Baia Mare. Pe a doua bandă de mers circula regulementar un alt autoturism. Şoferul acestuia nu şi-a dat seama de intenţia femeii, care nici măcar nu semnalizase corespunzător, şi a izbit-o din plin. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru a o putea scoate pe şoferiţă din maşină. Celălalt conducător auto nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. "Detaşamentul de pompieri Baia Mare a intervenit pentru un accident rutier, pe Bulevardul Independenţei. A fost un accident cu o persoană încarcerată. A fost scoasă de către cei de la descarcerare şi a fost preluată de către cei de la S.M.U.R.D.", a precizat un reprezentant al echipajului de descarcerare.

La faţa locului s-au deplasat şi două echipaje S.M.U.R.D. Femeia acuza dureri mari la bazin. Maşina femeii a fost avariată în proporţie de 60%. "N-am mai putut evita. Chiar în faţa mea s-a întors. Era pe prima bandă şi a dorit să întoarcă", a declarat şoferul implicat în accident. "Pe Bulevardul Independenţei din Baia Mare s-a produc un accident de circulaţie. Un autoturism marca Volkswagen condus de o persoană de 34 de ani efectuează manevra de întoarcere, încălcând marcajul longitudinal dublu continuu care desparte sensurile de mers, pe banda II, în aceeaşi direcţie de mers circula un autoturism Mercedes condus de o persoană de sex masculin, cu care a intrat în coliziune. În urma accidentului, şoferiţa din Volkswagen a suferit leziuni corporale. Este transportată la Spitalul Judeţean Baia Mare. În funcţie de diagnostic, vom stabili măsurile care se impun", a declarat agent principal Călin Săcui din cadrul Biroului Rutier, Poliţia Municipiului Baia Mare

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" Baia Mare. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral acut si mai multe fracturi osoase, de şold şi coaste.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.