Baia Mare: ACCIDENT – I s-a făcut rău la volan şi a intrat într-o coliziune cu o altă maşină, parcată pe marginea drumului

Baia Mare: ACCIDENT – I s-a făcut rău la volan şi a intrat într-o coliziune cu o altă maşină, parcată pe marginea drumului

Un conducător auto, aflat la volanul unui taximetru, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era parcat pe marginea străzii. Evenimentul rutier a avut loc sâmbătă noaptea, pe o stradă din municipiul Baia Mare. Martorii susţin că şoferului i s-a făcut rău la volan.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei ora 23:10, Biroul Rutier Baia Mare a fost sesizat prin Serviciul Unic Apeluri Urgenţe, despre faptul că, la intersecţia străzii Rozelor cu strada Barbu Ştefănescu Delavrancea, din Baia Mare, s-a produs un eveniment rutier soldat cu două victime. Şoferul unui taxi conducea pe strada Rozelor din municipiul Baia Mare iar la intersecţia cu  strada  Barbu Ştefănescu Delavrancea, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism care era parcat  pe partea dreaptă a străzii. Martorii susţin că şoferului i s-a făcut rău la volan. "A făcut preinfarct. În maşină era şoferul, un bărbat cu nevasta şi doi copii. I-a venit rău şi a intrat în maşina parcată pe marginea drumului.", a spus unul dintre martori.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui pasager în vârstă de 45 de ani, care se afla în taximetru precum şi rănirea conducătorului auto. Acesta din urmă a fost transportat la spitalul judeţean, în stare gravă, abia după ce la faţa locului a intervenit un echipaj S.M.U.R.D. "Problema e că a venit prima ambulanţă, care e aici, la 200 de metri, au venit doi şoferi. Habar nu aveau ce au de făcut. Aşa e la noi sănătatea. Apoi au venit cei de la S.M.U.R.D. şi au mai ştiut ce se întâmplă pe lumea asta, dar şoferii de pe Ambulanţă erau în afara subiectului. Poţi să mori aici", a adăugat acelaşi martor.

Datorită stării de sănătate precare în care se afla, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcool-test însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale care se impun.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.