Baia Mare: A inceput Festivalul International de Teatru "Atelier"

Baia Mare: A inceput Festivalul International de Teatru "Atelier"
In aceasta seara, la ora 18:00, a batut gongul la Teatrul Municipal Baia Mare. Cortina s-a ridicat iar publicul a fost invitat in sala, sa guste din spectacolele care dau viata in acest an batranului festival de teatru ATELIER.
Inainte de inceperea periplului teatral, organizatorii evenimentului au prezentat publicului cateva aspecte despre cea de-a XIX-a editie a festivalului si nu in cele din urma, juriul care va desemna dupa sapte zile cei mai buni actori si cele mai bune spectacole care isi vor lasa amprenta asupra acestei editii. De la deschiderea oficiala nu au lipsit personalitati importante ale judetului, printre care primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches sau fostul edil, Cristian Anghel.
Festivalul International de Teatru "Atelier" a fost deschis cu una dintre reprezentatiile Teatrului Municipal Baia Mare, "Copilul Rece", spectacol ce a reprezentat Romania la Festivalul International de Teatru "Marea Neagra" de la Trabzon, Turcia. Din pacate, prima zi a festivalului nu a atras un public numeros, locurile in sala fiind ocupate in proportie de 60%.
Mai este un an si demersul teatral implineste doua decenii de existenta. Insa pana atunci, Teatrul Municipal ii invita pe iubitorii de teatru si nu numai sa se "infrupte" din gama variata de spectacole, pe care poate, nu le vom mai vedea niciodata in orasul nostru.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.