BACALAUREAT, SESIUNEA A II-A: Astăzi se afişează rezultatele

BACALAUREAT, SESIUNEA A II-A: Astăzi se afişează rezultatele

Centrele de examinare din ţară vor afişa, duminică, primele rezultate ale celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat. Pot fi depuse şi eventuale contestaţii, care urmează să fie rezolvate în intervalul 5 – 6 septembrie. Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, sesiunea de toamnă, vor fi afişate în 7 septembrie.

Sesiunea de toamnă a bacalaureatului a început în 22 august, pentru examinări fiind înscrişi 109.595 de candidaţi, cu aproape 40.000 mai mulţi decât în 2010.

La primele probe scrise la nivel naţional au fost eliminaţi 311 candidaţi, cei mai mulţi dintre ei, adică 240, la limba română şi 71 la matematică.

La matematică, în schimb a fost înregistrat un alt fenomen şi anume foarte mulţi candidaţi au plecat din examen după o oră şi jumătate fără să scrie nimic, spunea inspectorul general al Capitalei.

La proba la alegere a profilului, din totalul celor 60.868 de candidaţi înscrişi, s-au prezentat la examen 47.314 de candidaţi (77,73 % dintre cei înscrişi). De asemenea, 95 de candidaţi la nivel naţional (0,20 % dintre cei prezenţi) au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă.Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.