VIDEO | AZI LA TV SIGHET: Despre un concept de succes în susținerea producătorilor locali, în emisiunea ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”

A început cu pași timizi, dar azi putem vorbi despre un concept de succes și o rețetă preluată la nivel național. Ptatforma online a producătorilor locali din Sighet, inițiată și coordonată de Adriana Curmei,a reușit să reunească sute de producători locali la o tarabă virtuală, facilitând astfel accesul produselor către consumatori. Despre succesul acestui concept, pe larg în emisiunea ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, difuzată azi la TV Sighet.

A luat naștere în perioada stării de urgență. Grupul producătorilor locali constituit în varianta online a adus beneficii nesperate atât producătorilor, cât și consumatorilor, care se confruntau cu  restricții de circulație și de acces la piețele agroalimentare. Pin acest grup virtual, piața s-a mutat în mediul online. Producătorii au reușit astfel să-și vândă marfa, iar consumatorii, să beneficieze de produse de calitate, în condiții de maximă siguranță. Totul a fost bine gândit și pus la punct de Adriana Curmei. Bulgărele de zăpadă o dată creat, a generat ecocuri în toată țara. Alături de Adriana Curmei și prodcătorii locali Ștefan și Ioana Codrea și Rita Pop, dezbatem acest subiect, pe larg, în cadrul emisiunii ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, azi de la ora 18:30, la TV Sighet, difuzată în reluate de la ora 21:30.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.