Autospecială de pompieri la Câmpulung la Tisa

Autospecială de pompieri la Câmpulung la Tisa

Pompierii din Câmpulung la Tisa au sărbătorit la finalul săptămânii trecute primirea unei autospeciale de medie capacitate pentru lucrul cu apă şi spumă. Aceasta a fost donată de o unitatea de pompieri din Franţa, prin intermediul Asociaţiei Solidarite Ploemeur Roumanie. 
La eveniment au participat consilierul judeţean Mircea Ciocan, col. Ion Pop, inspectorul şef al ISU Maramureş, lt.col. Ovidiu Moldovan, comandantul Detaşamentului de Pompieri Sighetu Marmaţiei şi alte cadre ale ISU, primarul din Câmpulung la Tisa, Valentin Pop şi primarii din celelalte localităţi maramureşene care colaborează cu preşedintele Asociaţiei Loic Thetio, respectiv Baia Sprie, Copalnic Mănăştur, Grosii Tibesului şi Săpânţa. 
După ce oficialităţile au tăiat panglica autospecialei, membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Câmpulung la Tisa au executat o demonstraţie de intervenţie, care i-a convins pe cei prezenţi că sunt pregătiţi să facă faţă unui eventual incendiu. Comandantul Detaşamentului de Pompieri din Sighet Ovidiu Moldovan ne-a declarat că această maşină de intervenţie va uşura mult munca desfăşurată de pompierii sigheteni. 
Pe lângă autospeciala, cea de-a şaptea adusă până acum în Maramureş, Asociaţia Solidarite Ploemeur Roumanie şi preşedintele Loic Thetio au mai donat şi Primăriei Câmpulung la Tisa şi echipamente de protecţie. În acest moment, toate comunele din zona municipiului Sighetu Marmaţiei au în dotare autospeciale pentru lucrul cu apă şi spumă. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.