Au rămas și fără BMW și fără țigări. În schimb sunt cercetați pentru contrabandă

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit într-un autoturism oprit în trafic o geantă cu 1.000 pachete țigări, pe care doi tineri maramureșeni intenționau să le comercializeze pe piața neagră de defacere din zonă.

Ieri, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației s-a declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări. Polițiștii de frontieră au oprit, în trafic, pentru control, pe raza municipiului Sighetu Marmației, un autoturism marca BMW înmatriculat în România. La volanul mașinii se afla un tânăr de 20 de ani, iar ca pasager alt tânăr, de 18 ani, ambii din Maramureș.

Pe bancheta mașinii a fost găsită o geantă în care se aflau 1.000 de pachete țigări, în valoare de 11.700 lei, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii mașinii cu țigări împreună cu cei doi tineri la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 10.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării verificărilor.

În cauză, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.