VIDEO | Au început înscrierile pentru admiterea la Academia de Poliţie

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a început activitatea de selecţie a candidaţilor pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne precum şi ale Ministerului Apărării Naţionale şi Serviciului Român de Informaţii.

În acest an se organizează concurs doar pentru admiterea la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, iar la școlile de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca sesiunea de admitere a fost programată pentru ianuarie 2020.

Înscrierile se fac până la data de 24 mai şi depunerea dosarelor de candidat se efectuează până la data de 14 iunie, în zilele lucrătoare, între orele 09.00 – 14.00 la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, telefon 0262-207.711, de unde pot fi obţinute şi alte relaţii suplimentare.

Condiţiile legale de participare, etapele de recrutare şi selecţie şi alte informaţii utile se găsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, secţiunea carieră.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.