Au fost reluate lucrările de modernizare a pieţei agroalimentare la Sighetu Marmaţiei

Au fost reluate lucrările de modernizare a pieţei agroalimentare la Sighetu Marmaţiei

La Sighetu Marmaţiei au fost reluate lucrările de modernizare a pieţei agroalimentare. Au fost instalate bănci şi coşuri de gunoi. Iar acum urmează să fie amenajate chioşcuri destinate celor care comercializează produse industriale. Seful Pietei Agroalimentare, Virgil Codrea declara ca lucrarile se realizeaza greu, deoarece bugetul este destul de subtire.
    Lucrarile au fost demarate in cursul acestei saptamani si se concentreaza cu precadere pe amenajarea spatiului destinat celor aproximativ 15 chioscuri unde se vor comercializa produse industriale. Virgil Codrea sustine insa ca vor continua si lucrările de corectare a asfaltului turnat anul trecut si care a inceput sa se deterioreze in anumite portiuni.
    Seful Pietei Agroalimentare sustine ca lucrarile de modernizare sunt realizate cu mare dificultate deoarece bugetul este extrem de sarac.
    Virgil Codrea declara ca prin constructia acestor chioscuri vor fi protejate si spatiile verzi din jurul pietei fiind astfel blocat accesul cumparatorilor care pana acum tranzitau nestingheriti pe spatiul verde.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.