Video|Au fost prinși șase hoți

Șase hoți au prins polițiștii maramureșeni la sfârșitul săptămânii trecute. Unii au furat din locuințe, alții din societăți comerciale.

Patru bărbaţi au fost prinşi în flagrant de poliţiştii de ordine şi siguranţă publică din Baia Mare în timp ce furau profile metalice depozitate pe un teren viran, unde se află punctul de lucru al unei societăţi comerciale. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit integral părţii vătămate, iar cei patru sunt cercetaţi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

La rândul lor, polițiștii din Tăuţii Măgherăuş au identificat un tânăr din Handalu Ilbei bănuit de furturi din locuințe. Acesta este suspectat că în cursul lunilor februarie şi martie ar fi pătruns în patru locuinţe din localitatea de domiciliu de unde ar fi furat mai multe bunuri. În urma cercetărilor, polițiștii au făcut o percheziție la locuinţa acestuia, unde au găsit o parte din bunurile furate.

Oamenii legii au dat și de urma unei tinere de 25 de ani din comuna Letca, judeţul Sălaj, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Tânăra a fost condamnată la nouă luni de închisoare pentru furt. Aceasta a fost trimisă după gratii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.