Au fost afișate rezultatele la examenele de Bacalaureat sesiunea august înainte de contestații

Ministerul Educației a publicat astăzi, 31 august, pe site-ul dedicat http://bacalaureat.edu.ro/RapoarteJudet.aspx?jud=28, rezultatele obținute de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de Bacalaureat în sesiunea august-septembrie 2021.

În județul Maramureș ,în sesiunea august au promovat 224 de absolvenți. Rata cumulată de promovare înainte de contestații înregistrată în județul Maramureș este de 23.86%, 27,89% pentru promoția curentă și 17,09% pentru promoțiile anterioare.
La această sesiune de examen au participat 939 de candidați, din totalul de 1139 de candidați înscriși, din care 701 provin din promoția curentă și 438 din promoțiile anterioare.
Rezultatele înregistrate după soluționarea contestațiilor vor fi anunțate vineri, 3 septembrie 2021.
Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ: recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale; susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.