AU DAT DE ASCUNZĂTOARE: 12 colete cu țigări de contrabandă, găsite de polițiști într-o construcție izolată

AU DAT DE ASCUNZĂTOARE: 12 colete cu țigări de contrabandă, găsite de polițiști într-o construcție izolată

 Un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vişeului, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a descoperit într-o construcţie izolată din apropierea frontierei de stat, 12 colete cu ţigări.

Imediat, poliţiştii de frontieră au informat autorităţile de frontieră ale statului vecin despre eveniment, iar la scurt timp acestea ne-au comunicat faptul că pe direcţia respectivă a fost reţinută o persoană implicată în activitatea infracţională.
În continuarea cercetărilor, poliţiştii de frntieră au procedat la cercetarea şi supravegherea terenului, iar cele 12 colete cu ţigări au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.
În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 5.900 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 54.000 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.