Atenție, nu rupeți florile!

Atenție, nu rupeți florile!

 Sighetul se pregateste sa infloreasca. Incepand din aceasta saptamana angajatii Urbana au demarat lucrarile de amenajare a spatiilor verzi din Sighetul Marmatiei.  Orașul a început să prindă culoare în urma acestor acțiuni. Toate aceste eforturi, insa, in loc sa fie apreciate, mulți localnici prefera sa rupa florile abia rasadite sau se se bucure de ele in confortul propriei locuinte. Din pacate, problema celor 7 ani de acasa si dovada lipsei bunului simt se pare ca ne caracterizeaza. Nu stim sa ne bucuram de ceea ce ne ofera natura, de un spatiu verde frumos amenajat sau de o floare menita sa incante privirile. Preferam din teribilism sa distrugem si sa ne batem joc de munca altora. Asa se intampla si in municipiul nostru. 
 Florile de vara plantate de curand in parcurile si in zonele centrale din municipiu au inceput sa dispara peste noapte sau sunt rupte de cetatenii care se plictisesc, asteptand autobuzul in statie.
 Angajatii societatii Urbana fac un apel catre cei care si-au facut un obicei din a smulge puietii din rondourile de flori sau din jardinière din diferite motive. Acestia ii roaga sa nu o mai faca deoarece isi fura propria caciula, plantatul florilor fiind o activitate realizata integral din bani publici, adica din banii nostri, ai tuturor
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.