Astazi este ultima zi in care contribuabilii mai pot depune declaratiile unice la ghiseele administratiilor fiscale

Astazi este ultima zi in care contribuabilii mai pot depune declaratiile unice la ghiseele administratiilor fiscale

Astazi este ultima zi in care contribuabilii pot depune declaratiile unice la ghiseele administratiilor fiscale. Sighetenii, dar si contribuabilii din zonele arondate Administratiei Finantelor Publice din Sighetu Marmatiei, nu au lasat pe ultima suta de metri inaintarea documentelor. Cu toate acestea, orarul ghiseelor sighetene a fost prelungit pana la ora 20:00.
Seful Administratiei Finantelor Publice din Sighetu Marmatiei, Nicoleta Orza, a declarat ca la Sighetu Marmatiei contribuabilii nu au lasat pe ultima suta de metri depunerea declaratiei unice, iar o noutate in acest an o reprezinta numarul mare al contribuabililor din zona Sighetului care au ales sa depuna declaratiile on-line. La ora 16:00, in fata ghiseelor finantelor sighetene asteptau pentru depunerea documentelor doar doua persoane, iar reprezentantii Directiei Finantelor din municipiul nostru sunt de parere ca si cei care au ramas pe ultima suta de metri vor reusi pana la ora 20:00 sa depuna documentele.
Pentru a prelua toate declaratiile, programul Administratiei Finantelor Sighet care in mod normal este pana la ora 16.00, se va prelungi pana la ora 20.00. In municipiul nostru nu a fost necesara suplimentarea numarul ghiseelor. Reprezentantii finantelor publice sighetene, atrag atentia contribuabililor ca maramuresenii care nu vor trece pe la ghiseele institutiei fiscale pentru a-si depune declaratiile risca amenzi cuprinse intre 1.000 – 5.000 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.