Asistenţii persoanelor cu handicap pregătesc o acţiune de pichetare a Guvernului pe 10 august

Asistenţii persoanelor cu handicap pregătesc o acţiune de pichetare a Guvernului pe 10 august

Exasperati de amenintarile disponibilizarii in masa, dar si neincasarea la timp a salariilor, asistentii persoanelor cu handicap din Maramures vor pleca la Bucuresti. In data de 10 august, este programata o actiune de pichetare a sediului Ministerului Finantelor.
Asistentii persoanelor cu handicap sunt amenintati, de unele administratii locale cu disponibilizari, atata vreme cat acestea nu mai au surse financiare pentru a le achita salariile. Prin urmare, asistentilor nu le ramane decat sa recurga la ultima sansa pe care o mai au si anume, sa incerce sa-i convinga pe cei care guverneaza tara sa le ia in considerare doleantele. Protestul din Bucuresti va avea loc in data de 10 august, iar pana in prezent si-au anuntat participarea un numar mare de sigheteni.
Florin Hossu, Preşedinte Cartel Alfa,  face un apel primariilor din judet sa se solidarizeze cu aceste persoane si chiar sa trimita delegati la acest protest.
Presedintele Cartel Alfa Maramures, Florin Hossu a declarat ca singura dorinta cu care pleaca la Bucuresti este aceea ca asistentii persoanelor cu handicap din Maramures sa ramana angajati cu carte de munca, iar guvernantii sa acorde primariilor banii necesari pentru acoperirea acestor salarii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.