Asfalt electoral..turnat pe uliţe maramureşene

Asfalt electoral..turnat pe uliţe maramureşene

In urma cu patru zile localnicii din Fintesu Mare, dar si din comuna Dumbravita si-au vazut implinit visul cu ochii. Nu sperau niciodata sa isi vada ulita asfaltata, dar minunea s-a intamplat peste noapte. Sunt convinsi cu totii ca lucrarea nu este una de calitatea, deoarece e…asfalt electoral.
 Mare le-a fost mirarea locuitorilor din Fintesu Mare, dar si din Dumbravita sa vada ca in locul gropilor si a unui drum comunal a rasarit asa peste noapte un strat de asfalt proaspat turnat.  In urma cu doar cateva zile vicepresedintele Consiliului Judetean Calin Matei il acuza intr-o sedinta in mod direct pe candidatul PDL Mircea Man la  alegerile pentru postul de deputat ca doreste de pe urma asfaltului sa se aleaga cu cateva voturi. Intrebati daca vor merge la vot acum ca au ulita asfaltata, oamenii au declarat ca nu stiu cine, cum si cand l-a turnat. Cu totii stiu insa scopul cu care a fost turnat…campania electorala.
 In Dumbravita angajatii de la drumuri au fost prinsi inca la munca, insa au refuzat sa spune cine le-a ordonat lucrarea care se desfasura cu mare repeziciune.
 Daca au constituit intr-adevar o prioritatea acesti 3 km de drum comunal sau daca va fi tras cineva la raspundere pentru banii decontati acum dintr-un buget de austeritatea intr-o perioada in care se fac reduceri pe toate planurile vom vedea in urmatoarele saptamani.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.