Argint, bronz și două finale pentru Prodance 2000 la Cupa Oradea

Trei perechi de sportivi de la școala de dans Prodance 2000 au participat la Concursul național de dans sportiv Cupa Oradea, desfășurat sâmbătă în localitatea Sântandrei din județul Bihor. Sportivii de la clubul băimărean au obținut o medalie de argint, una de bronz și două clasări în finale.

 Perechea formată din Sebastian Silaghi și Dalia Bărbos (foto sus) a obținut medalia de bronz la categoria Open 12-15 ani Standard. La rândul ei, perechea mixtă Christian Barkoczi (Galatic Dance) și Ștefana Prună (Prodance 2000) – foto stânga – a obținut medalia de argint la categoria Basic 12-15 ani Standard și locul 5 (finală) la categoria Basic 12-15 ani Latino. Sportivii Adrian Pop și Anca Dunca au obținut locul 6 (finală) la categoria Basic 16-34 ani Standard și locul 7 (primii sub linie pentru finală) la categoria Basic 16-34 ani Latino.

În acest timp, copiii din grupele începătoare și intermediare de la Prodance se pregătesc pentru spectacolul primăverii, care va avea loc în 8 aprilie la Teatrul Municipal Baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.