Arestat pentru violare de domiciliu şi omor

Arestat pentru violare de domiciliu şi omor

Tribunalului Maramureş a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pentru 29 de zile, începând cu data de 27 aprilie până la data de 25 mai 2011 inclusiv, a inculpatului P. Vasile,  în vârstă de 31 ani, domiciliat în localitatea Săpânţa, cu antecedente penale, cercetat  sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor calificat.
Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului,  instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 5 octombrie 2010, a încercat să suprime viaţa părţii vătămate S. Dumitru, căreia i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, a picioarelor, a toracelui, cauzându-i leziuni corporale vindecabile în 80-90 zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa.
Împotriva încheierii prin care s-a dispus luarea măsurii de arestare preventivă  inculpatul  nu a  declarat  recurs, dar are la dispoziţie 24 de ore de la pronunţarea ei, pentru introducerea căii de atac.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.