Apel umanitar pentru o familie cu 3 copii, care riscă să rămînă pe drumuri

Apel umanitar pentru o familie cu 3 copii, care riscă să rămînă pe drumuri

In urma cu o luna si  jumatate va prezentam cazul social al unei familii care risca sa ramana pe drumuri, daca nu ar fi beneficiat de ajutorul dumneavoastra. Familia Ratiu din Petrova locuieste in momentul de fata intr-o locuinta sociala primita de la Primarie. Insa proprietarul ei si-a revendicat locuinta , iar cei 5 membrii ai familie Ratiu, risca sa ramana pe drumuri. Pana luni, 2 mai, trebuie sa evacueze locuinta, dar nu au unde sa se duca.
 Familia are 3 copii de crescut, iar domnul Ratiu este foarte bolnav.
O familie cu suflet mare le-a donat o casa, insa necazul este ca familia Ratiu nu poseda o bucata de teren pe care sa-si aseze casuta primita cadou.
Si-au gasit in Petrova  o bucata de teren , insa pentru a-l achizitiona, au nevoie de suma de 3.000 RON, suma de care momentan familia nu dispune. Cei care pot si doresc sa intinda o mana de ajutor, trebuie sa stie ca orice suma, cat de mica, e binevenita. Ati dat dovada de multe ori de bunatate si spirit civic, familia nevoiasa spera ca nu veti ramne indiferenti nici la acest apel umanitar.
 Cei interesati de acest caz social  pot sa ia legatura  cu membrii familiei Ratiu, la numarul de telefon 0742473243, sau ii pot gasit pe strada Garii Nr. 273 B, din comuna Petrova.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.