Apel umanitar pentru 2 fetiţe din Sighet care suferă de Tetrapareză Spastică

Apel umanitar pentru 2 fetiţe din Sighet care suferă de Tetrapareză Spastică

    Sub deviza „I Care – Îmi pasă”,  in urma cu doua saptamani, în parcul „Grădina Morii” s-a dat startul ultimei faze a „Zilei voluntariatului” la Sighet. In cadrul acestui eveniment a fost lansat si un apel umanitar pentru a veni in sprijinul a doua fetite din Sighet care au nevoie de o interventie chirurgicala, pentru a duce o viata normala. Este vorba despre  Pal Eszter Reghina  in varsta de 6 ani şi Frasin Georgiana Mirela,  in varsta de 8 ani.
    In cadrul Zilei Voluntariatului au fost amenajate diverse standuri de unde doritorii au putut achiziţiona obiecte lucrate de tinerii instituţionalizaţi din oraş. Sumele colectate au fost destinate acoperirii parţiale a costrurilor de operaţie pentru  cele doua fetiţe sighetene, Pal Eszter Reghina,  in varsta de 6 ani şi Frasin Georgiana Mirela,  in varsta de 8 ani, care suferă de Tetrapareză spastică şi sunt programate pentru operaţie în luna noiembrie 2011. Organizatorii au reusit sa stranga  2300 de lei bani care au intrat astazi in posesia parintilor celor doua fetite.
    Suma totala necesara pentru operatia celor doua fetite este de 1800 de euro, pentru fiecare. Sighetenii cu suflet mare, care vor sa sustina cele doua cazuri umanitare, pot sa se adreseze Asociatiei Frati Minori Capucini sau profesorilor scolii “Dr.Ioan Mihaly de Apsa”, care s-au implicat pana acum in cazul celor doua copile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.