VIDEO | APEL UMANITAR | Operație la inimă pentru bebelușul Nicolas

“Bebelușul meu, Nicolas, în vârstă de 3 săptămâni, s-a născut cu aritmie cardiacă 200, la spitalul din Baia Mare. Medicii de aici nu au putut face nimic și ne-au trimis la Clinica de Pediatrie Cluj, secția Terapie Intensivă.Singura lui șansă este o operație numită ablație, iar aceasta nu este posibilă decât la Spitalul Monza din București, singurul loc din Romania unde există posibilitatea efectuării acestui tip de operație”, scrie cu disperare mama lui Nicolas pe pagina sa de socializare.

Mesajul ei a fost preluat de asociațiile de profil, cu scopil de a ajuta. Intervenția va fi efectuată de către dr. Andronache Marius care va veni din Franța special pentru acest caz, fiind de altfel singurul care s-a încumetat la o astfel de intervenție, pentru o vârstă atât de fragedă.

Intervenția costă aproximativ 45.000 de lei și este programată pe 15 ianuarie 2021. Părinții sunt disperați si de aceea au ales să apeleze la ajutorul oamenilor generoși.

Cum îl putem ajuta pe Nicolas? donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR pe pagina Părinți Salvatori la linkul: https://parintisalvatori.ro/cauze/operatie-la-inima-pentru-bebelusul-nicolas
(indiferent de valuta sau țara în care este emis cardul tău, vei introduce suma dorită în RON (exemplu: dacă vrei să donezi 100 EUR vei scrie 485) și conversia se va face FĂRĂ COMISION de către procesatorul de plăți online)

sursa foto:părintisalvatori.ro

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.