Amenzi usturătoare pentru nerespectarea curățeniei

Amenzi usturătoare pentru nerespectarea curățeniei

Poliția Locală a început să aplice amenzi și avertismete sighetenilor care nu își fac curățenie în jurul gospodăriilor și în jurul spațiilor comerciale, iar penalitățile nu sunt deloc de neglijat acestea sunt cuprinse între 500 și 1500 de lei. 

O data cu venirea primăverii totul s-a trezit la viață, zăpada s-a topit iar în uma ei au rămas munți de gunoaie. Cetățenii care nu sunt preocupați de curățenia din jurul casei sau din jurul spațiilor comerciale riscă să fie amendați.  Potrivit Hotărârii de Consiliu Local toți cei care nu se conformează riscă amenzi ușurătoare, cuprinse între 500 și 1500 de lei.  

În momentul de față Poliția Locală împarte fluturași pentru a înștiința populația că trebuie să își facă curățenie în jurul gospadariei. Sighetenii intervievați de noi spun că aceste măsuri sunt binevenite, dar ține și de bunul simț și de bună creștere a fiecăruia dintre noi să facem și să menținem ordinea și curățenia în jurul nostru . 

Poliția Locală nu s-a mulțumit să imparata doar fluturași și avertismenet au existat și sigheteni care au fost amendați pentru că nu și-au făcut curățenie în jurul gospodăriilor sau în jurul spațiilor comerciale. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.