VIDEO | Alianța 2020 USR – PLUS strânge semnături pentru alegerile europarlamentare

Reprezentanții Alianței 2020 USR PLUS au ieșit ieri în stradă ca să strângă semnături pentru alegerile europarlamentare. Doi dintre candidații din top 10 din lista pentru alegerile europarlamentare a alianței USR – PLUS au fost prezenți ieri în Baia Mare.

Vlad Gheorghe, candidat din partea USR, și Dragoș Pîslaru, candidat din partea PLUS au fost ieri în stradă pentru a strânge semnături, dar și pentru a sta de vorbă cu băimărenii.

”Alianța 2020 USR – PLUS este ca de obicei în stradă strângând semnături pentru alegerile europarlamentare. Îi avem alături de noi și pe doi dintre candidații la europarlamentare, pe domnul Vlad Gheorghe, candidat din partea USR, și pe domnul Dragoș Pîslaru, candidat din partea PLUS, ambii candidând din partea Alianței 2020 USR – PLUS”, a precizat Dan Ivan, președinte USR Maramureș.

După strângerea de semnături, reprezentanții Alianței 2020 USR – PLUS au participat la o conferință de presă, dar și la o întâlnire interactivă cu susținători, simpatizanți sau persoane interesate în a dialoga cu aceștia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.