ALEGERI 2016: Ovidiu Nemeș, despre candidatul PNL la Primăria Sighet, Alexandru Oros

ALEGERI 2016: Ovidiu Nemeș, despre candidatul PNL la Primăria Sighet, Alexandru Oros

 Prezent în emisiunea Maramureșul AZI, primarului municipiului Sighetu Marmației, Ovidiu Nemeș, a vobit pentru prima data în mass-media despre cel care a fost desemnat candidatul PNL la Primăria Sighet, Alexandru Oros.

Ovidiu Nemeș a subliniat în intervenția sa încrederea și susținerea pentru Alexandru Oros pe care-l vede ca unul dintre reprezentanții tinerei generații care l-au urmat în anii săi de politică și administrație locală și ca un manager bun al Spitalului Municipal Sighet.
“E simplu, Ducu Oros, Alexandru Oros, a fost omul de lângă mine în toată această perioadă. El mi-a cunoscut şi momentele de bucurie şi cele de tristeţe. El a fost alături de mine în toate aceste proiecte, în toată aceaastă perioadă cu el m-am sfătuit pentru proiectele pe care le-am avut în Sighetu Marmaţiei. Eu am fost viceprimar ani de zile sub un primar nu foarte comod, Eugenia Godja. Cu femeile e, oricum, puţin mai greu de lucrat, domnia sa a avut şi o vârstă puţin mai înaintată, eu am avut şi handicapul vârstei, la 32 de ani am intrat ca viceprimar. Am muncit pe coate, sighetenii au ştiut şi de aceea m-au şi votat într-un număr atât de mare la alegerile din  2012. Mie mi-a lipsit puţin genul acesta de abordare din partea primarului şi atunci l-am avut pe Ducu alături de mine, în toată această perioadă şi îi mulţumesc pentru asta. Îi mulţumesc că a ales ca din poziţa de director de spital să vină să muncească pentru comunitate. Datorită sprijinului şi implicării sale pentru comunitate l-am propus pe el ca şi candidat la Primăria Sighetu Marmaţiei cunoscând proiectele pe care le-am generat pentru municipiul Sighetu Marmaţiei, cele pe care le-am pregătit de acum încolo, dar şi cunoscându-i calităţile”, a spus primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş.
Candidatul PNL la Primăria Sighet, Alexandru Oros, reprezintă în viziunea primarului omul politic nou care nu a mai candidat în alte alegeri, cu potențial mare de a coagula tinerii și viziunile lor despre politică și administrarea orașului.
„Ducu e un tip echilibrat, un tip foarte onest, foarte corect, care are viziune şi un tip nou. Mie mi-a plăcut foarte mult de el ca om, dar şi ideea omului nou. Eu după Colectiv şi după ce s-a întâmplat în ultima perioadă în această ţară nu mai cred în ciorbele reîncălzite. Asta le spun şi în partid la mine: cu soluţii de oameni care au mai tot candidat, pe care iarăşi îi punem să candideze nu. Vreau să fie oameni tineri, oameni care nu au mai fost angajaţi politic în campanii electorale şi vreau să fie oameni cu altă viziune. Nu vreau să întorc nici acest oraş cu 8 ani înapoi, nu vreau să întorc nici partidul, ipotetic vorbind, la alţi ani şi la alte metehne. Eu cred că ceea ce am reuşit pentru Sighetu Marmaţiei împreună cu sighetenii, are dreptul şi are şi obligaţia de a avea acel parcurs de înainte şi cu proiecte pe care le-am asumat”, a mai precizat primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş.
În opinia primarului Ovidiu Nemeș, municipiul Sighetu Marmației are nevoie de un tânăr care să continue proiectele sale, dar și de un om politic nou cu idei, concepții sănătoase, care să nu întoarcă orașul înapoi cu 8 ani. 
Candidatul PNL, Alexandru Oros, are 38 de ani și a fost pe rând secretar și vicepreședinte al PNL Sighet, președinte TNL Maramureș și vicepreședinte al PNL Maramureș.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.