AJOFM MARAMUREŞ: 349 de locuri de muncă disponibile în această săptămână

AJOFM MARAMUREŞ: 349 de locuri de muncă disponibile în această săptămână

 În această săptămână Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de muncă pune la dispoziţia şomerilor maramureşeni un număr de 349 de locuri de muncă. Oferta este una variată. Se caută de la ingineri sau farmacişti până la tractorişti şi ciobani.

Din totalul locurilor de muncă disponibile în aceasă săptămână în judeţul Maramureş doar 23 sunt adresate şomerilor cu studii superioare. Pentru ei sunt valabile posturi de administrator cont, designer grafică, industrial sau pagini web, director de societate comercială, farmacist, inginer în diferite domenii, inspector de specialitate în administraţia publică,specialist IT sau secretară.
Pentru cei cu studii medii, postliceale sau fără studii, oferta este şi de această dată una variată. Sunt disponibile 18 locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor, 16 pentru şoferi de autocamion şi maşini de mare tonaj. Mai sunt 13 posturi pentru ospătari și 11 pentru confecţioner – prelucrător în industria textilă. De asemenea se mai caută 9 electricieni, 8 agenţi de vânzări şi tot atâţia bucătari. Totodată mai sunt disponibile 4 joburi pentru casieri şi femeie de serviciu, 2 pentru barman, cioban, cofetar şi recepţioner de hotel şi câte unul pentru paznic, pizzar, tractorist, mecanic auto şi măcelar.
Se mai caută instalator, stivuitorist, tapiţer, tâmplar universal, vânzători, vopsitori şi zidari.
Mai multe informaţii despre oferta locurilor de muncă disponibile în acestă săptămână puteţi afla de la sediul AJOFM sau de pe site-ul instituţiei www.maramures.anofm.ro
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.