Adrian Sava a ameninţat-o pe Gabriela Feltman astăzi în sala de judecată

Adrian Sava a ameninţat-o pe Gabriela Feltman astăzi în sala de judecată

 Procesul de judecată al brăileanului Adrian Sava a început în această dimineaţă, în jurul orei 9:00, la Tribunalul Maramureş. Adrian Sava a intrat în Sala de judecată cu piciorul in ghips. În şedinţa de judecată de astăzi au fost audiate şi soţia victimei Alexandru Feltman, Gabriela Feltman, dar şi sora acestuia, Erika Feltman. În urma declaraţiilor date de cele două femei, judecătorul a hotărât amânarea judecării cauzei, până pe 19 iulie.

Inculpatul Adrian Sava nu a dat nicio declaratie pe parcursul şedinţei de azi, iar în momentul în care a fost audiată Gabriela Feltman, acesta a dat  din cap ca n-ar fi adevarat ce declară aceasta. Nervos şi iritat, Adrian Sava a izbucnit nervos, adresându-se recalcitrant către Gabriela Feltman „De ce minţi, dragă? Îţi dau un scaun în cap, mincinoaso, de-ţi crăp capul!”, moment în care a fost avertizat de instanţele de judecată, că va fi scos afară din sală, dacă mai are intervenţii de acest gen.Adrian Sava, in varsta de 37 de ani din zona Brailei si-a injunghiat fosta amanta, Gabriela Feltman si pe sotul acesteia, care in urma ranilor suferite, a decedat. Adrian Sava a fost capturat de politistii sigheteni in seara de 2 iunie. Acesta se ascundea intr-o casa nelocuita de pe strada Gheorghe Sincai din centrul municipiului Sighetu Marmatiei, in spatele unui supermarket.

UPDATE: Braileanul Adrian Sava, cel care si-a injunghiat fosta amanta si l-a ucis pe sotul acesteia a revenit astazi in fata magistratilor din cadrul Tribunalului Maramures. In aceasta dimineata a avut loc primul termen de judecata al inculpatului, acesta fiind adus la proces de la Penitenciarul din Gherla.

Procesul de judecata al braileanului a inceput in jurul orei 09:00. Acesta a intrat in sala de judecata cu piciorul in ghips. In momentul in care si-a vazut fosta amanta in sala, barbatul nu si-a mai putut desprinde privirea de la aceasta. Gabriela Feltman a fost insotita de sora barbatului sau, Alexandru Feltman, cel pe care Adrian Sava l-a ucis cu sange rece in seara zilei de 28 mai. Erika Feltman, sora barbatului decedat, a cerut inculpatului daune morale in valoare de 5000 de lei, suportarea cheltuielilor de judecata si 2000 de lei pentru suportarea cheltuielilor de inmormantare. Dupa stabilirea daunelor a inceput procesul de audiere al partilor implicate. Inculpatul Adrian Sava nu a dorit sa dea nicio declaratie. Insa in momentul audierii fostei amante, inculpatul a acuzat-o ca minte si a amenintat/o in acelasi timp ca ii da cu scaunul in cap. In acel moment, instanta de jduecata l-a avertizat pe brailean ca va fi data afara din sala de judecata daca mai continua cu un asemenea comportament. 

"Ne-a agresat zilnic. I-a dat si bani fratele meu. E mai veche ralatia. L-a cunoscut pe net. Au facut schimb de telefoane. Mi-am dat seama ca vorbeste mult la telefon. L-am intrebat pe fratele meu cu cine vorbeste. Mi-a spus ca vorbeste cu un prieten de familie. Mi-am dat seama ca nu era un prieten de familie. Sunt femeie si vad, n-am crezut ce zice. Si in 4 ianuarie 2010 a plecat de acasa, cu copilul mic", a sustinut Erika Feltman, sora barbatului decedat.

Dupa terminarea procesului, atat Gabriela Feltman cat si sora barbatului injunghiat au marturisit ca isi doresc ca Adrian Sava sa fie condamnat pe viata.
"Eu as vrea sa fie inchis pe viata. Asta imi doresc cel mai mult, sa nu mai iasa altu’. Am spus adevarul. Tot ce a fost, tot ce s-a intamplat. In ceea ce priveste replicile adresate, de la el e ceva normal, pentru el e ceva normal. Toata viata lui e o minciuna si face pe altul mincinos", a spus Gabriela Feltman.

Judecatorii nu au stabilit inca sentinta finala a acestui caz, urmatorul termen de judecata fiind in 19 iulie. Va reamintim ca Adrian Sava, in varsta de 37 de ani, din Braila, si-a injunghiat fost amanta, Gabriela Feltman si pe sotul acesteia, care, in urma ranilor suferite, a decedat. Adrian Sava a fost capturat de politistii maramureseni in seara zilei de 2 iunie. Acesta se ascundea intr-o casa nelocuita de pe strada Gheorghe Sincai din centrul municipiului Sighetu Marmatiei, in spatele unui supermarket.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.