ADIGIDM Maramureș: măsura de suspendare pe Baia Mare a serviciului de salubrizare menajeră luată de către operatorul Drusal încalcă prevederile contractuale

SC Drusal Baia Mare, în calitate de operator autorizat al serviciului de salubritate menajeră, a emis, în 14 decembrie, un comunicat în atenția locuitorilor municipiului Baia Mare prin care anunță că începând cu data de 15.12.2021 nu se va mai ridica gunoiul menajer de la persoanele fizice până la rezolvarea situației financiare cauzate de Primăria Baia Mare prin neplata facturilor.

ADIGIDM Maramureș consideră măsura de suspendare pe Baia Mare a serviciului de salubrizare menajeră luată de către operatorul Drusal ca fiind făcută cu încălcarea prevederilor contractuale.

„Operatorul trebuia să notifice UAT și, în același timp, ADIGIDM Maramureș despre intenția de a suspenda serviciul, cu 15 zile înainte de luarea acestei măsuri. Nu discutăm cauzele suspendării, ci nerespectarea procedurii. ADIGIDM nu a primit nicio notificare de suspendare a serviciului, de la care să curgă cele 15 zile. Vom face toate demersurile legale pentru a restabili ordinea contractuală. Am atras atenția Drusal că se află în acest moment într-o gravă încălcare a contractului și i-am cerut să reia imediat prestarea serviciului de colectare”, a arătat directorul executiv al ADIGIDM Maramureș, Romeo Dobocan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.