ADI Deșeuri: Mai multe tone de reciclabil colectate în august din Baia Mare

Pentru prima dată de la începutul campaniei de monitorizare a separării la sursă a deșeurilor a fost inspectată o zonă pe care reprezentanții ADIGIDM, Poliției Locale și ai Compartimentului mediu au mai verificat-o în urmă cu o săptămână pe același tip de fracție, deșeu rezidual. Avantajul unei astfel de situații este că îți permite să faci o comparație între cele două perioade de monitorizare.

Rezultatele sunt satisfăcătoare. S-a redus foarte mult numărul pubelelor cu deșeu neconform. Dacă în urmă cu o săptămână s-au lipit stickere pe mai mult de 30 de pubele, azi, pe aceeași zonă, numărul pubelelor cu conținut neconform s-a redus cu mai mult de jumătate. Cifrele brute cu privire la numărul de tone de deșeu reciclabil colectate în august din Baia Mare arată o creștere cu peste 20 de tone. Mulțumim tuturor celor care aleg să nu mai depoziteze în deșeul rezidual PET-uri, plastice, doze, hârtie, cartoane, sticle sau orice alte materiale reciclabile.” a transmis Romeo Dobocan, director executiv ADIGIDM Maramureș

În zilele următoare din această săptămână se vor monitoriza străzile:

ZONA 11: 13 Septembrie, Bujorului, Câmpul lui Traian, Cărăușilor, Crinului, Dorului, Ecoului,Eliberării, Limpedea, Limpedea Groape, Mihai Viteazul, Mioriței, Nufărului, Strada Închisă, Tăul Roșu, Țibleșului, Valea Glodișor, Vasile Lucaciu, Zorilor .
ZONA 12: 13 Decembrie, Arieșului, Bobâlna, Cehov A.P., Cernești, Coltău, Coltău (Macului case), Cosașilor, Dacia, Fagului, Garoafei, Gheorghe Doja, Lebedei, Lupului, Marinarilor, Monetăriei, Muncii, Păunului, Piața Viitorului, Plugarilor, Reconstrucției, Rovine (Mărășești case), Rozelor, str. Sudului.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.