VIDEO | ACS Recea s-a impus în fața lui Minaur Baia Mare în barajul de promovare în Liga a II-a

ACS Recea s-a impus în fața lui CS Minaur Baia Mare în barajul de promovare pentru liga a doua, disputant duminică după-masa. Meciul retur s-a terminat 2-1, confruntarea fiind decisă la penaltyuri.

ACS Fotbal Comuna Recea şi Minaur Baia Mare s-au duelat în dublă manşă pentru promovarea în Liga a II-a. Miercuri, a avut loc meciul tur, pe Stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare, cei de la Minaur reuşind să se impună cu 2 – 1. A avut loc si returul programat pe Stadionul Comunal din Recea. Fotbaliştii din Recea pregătiţi de Ciprian Danciu şi Ovidiu Mic au dat dovadă de multă dăruire, ambiţie şi dorinţă de afirmare şi după numai 11 minute, Alexandru Mărieş a deschis scorul după un şut din interiorul careului.

A venit imediat replica băimărenilor, iar Paul Batin a restabilit egalitatea, pentru ca spre finalul primei reprize, fundaşul Gabriel Oiţă să readucă pe tabelă avantajul echipei gazdă.

În partea secundă, echipa din Recea a fost formaţia mai periculoasă şi care şi-a creat şansele mai importante de reuşită, însă fără efect pe tabelă. Prin urmare, după 90 de minute, scorul era 2 – 1, astfel că s-a intrat în prelungiri.

Nici în reprizele suplimentare, cele două echipe nu au găsit drumul spre gol şi s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, câștigate de jucătorii de la Recea.

Astfel, ACS Fotbal Comuna Recea spulberă visul băimărean şi este formaţia care promovează în Liga a II-a, la capătul unui muncii asidue de câţiva ani. Inimosul preşedinte Florin Gherasim şi primarul comunei Recea, Octavian Pavel, nu pot decât să fie mulţumiţi de performanţa reuşită de echipa pe care o conduc.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.