Accidente rutiere cu victime înregistrate le nivelul judeţului

Accidente rutiere cu victime înregistrate le nivelul judeţului

Ieri, 09.07.2012, Formaţiunea Rutieră Şomcuta Mare a fost sesizată, prin Serviciul Unic Apeluri Urgenţe, la ora 10, 00, despre faptul că, pe D.N. 1C, în localitatea Şomcuta Mare a avut loc un eveniment rutier. Pe strada Nicolae Bălcescu, în dreptul imobilului cu nr. 108, Zoltan M., de 37 ani, din localitatea Cetatea de Baltă, judeţul Alba, conducea un autotractor cu semiremorcă. La efectuarea unei manevre de depăşire a biciclistului Vasile B., de 61 ani, din Mireşu Mare, conducătorul ansamblului auto nu a păstrat  o distanţă laterală suficientă faţă de acesta, şi l-a acroşat cu partea dreapta a semiremorcii.
Biciclistul a fost transportat şi internat la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilo-test,  rezultatul fiind zero şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză continuă cercetările, urmând a se lua măsuri legale.
Luni dimineaţa, ora 07, 00, pe raza localităţii Fereşti a avut loc un accident de circulaţie. Pe Drumul Judeţean 109 F, Gheorghe P., de 25 ani, din Ocna Şugatag, conducea un autoturism dinspre Ocna Şugatag înspre Fereşti. Într-o curbă uşoară la dreapta, la km 94 m, conducătorul auto a evitat impactul cu un câine care a intrat pe carosabil şi a pierdut controlul volanului. Autoturismul s-a izbit violent de un taluz de pământ după care a ieşit în afara părţii carosabile.
Pasagera pe scaunul din dreapta şoferului, Anca V., de 21 de ani, a fost rănită uşor. nu a rămas internată.
Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice.
Ieri seară, ora 22,00, Postul de Poliţie Comunal Moisei. Moisei, a primit o sesizare prin 112 despre un eveniment rutier pe D.N. 18, în locul numit ,,Şes Moisei”.  Grigore D., de 32 ani, din Moisei, conducea un autoturism pe direcţia Moisei – Borşa. La km 137 conducătorul auto l-a surprins şi acroşat uşor cu bara de protecţie din stânga faţă a autoturismului, pe Călin T.,  de 16 ani, din Moisei. Acesta se angajase în traversarea drumului naţional, în fugă, fără să se asigure şi prin loc nepermis.
Minorul a fost transportat la Spitalul Borşa pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test rezultatul fiind negativ.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.