Accident rutier provocat de un poliţist

Accident rutier provocat de un poliţist

 

Un băiat de 10 ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier grav care a avut loc în această dimineaţă în Sighetu Marmaţiei, la intersecţia străzilor Alaxandru Ivasiuc cu Vasile Alecsandri. În accident au fost implicate 4 autoturisme. Vinovat de producerea accidentului este tatăl copilului, un poliţist de la Biroul de Ordine Publică Urbana Sighet. Poliţiştii sigheteni anchetează cazul unui coleg de al lor, care în această dimineaţă, în jurul orei 8:10 a provocat un accident în lanţ, după ce  într-o intersecţie nu s-a oprit la indicatorul STOP.  Poliţistul venea dinspre cartierul 1 Mai şi nu a acordat prioritate în intersecţie unui autocamion care circula regulamentar. Acesta a  izbit în plin autocamionul  şi a ricoşat, lovind un alt autoturism aflat în intersecţie. În urma impactului şi autocamionul a lovit uşor un autoturism parcat regulamentar.  
Martorii spun că poliţistul care îl avea în dreaptă pe fiul sau în vârstă de 10 ani a intrat cu mare viteză în intersecţie. 
La faţa locului s-au deplasat ambulanţa, echipe de intervenţie SMURD, poliţia, dar şi reprezentanţi ai Biroului de Investigaţii Criminale. În urma accidentului atât poliţistul cât şi fiul acestuia au suferit contuzii la cap şi au fost transportaţi de urgenţă la Spital. 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Maramureş Gabriela Leahovici ne-a declarat că poliţistul se afla în concediu, iar în accidentul din această dimineaţă a fost implicată maşina personală a agentului Biroului de Ordine Publică Urbana. 
Gabriela Leahovici a mai precizat că nu se vor face excepţii de la regulă, iar în urmă finalizării anchetei, împotrivă poliţistului vinovat se vor luă măsurile legale ce se impun. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.