ACCIDENT MORTAL – Patru tineri din Borşa au murit într-un accident rutier, în Treviso, Italia

ACCIDENT MORTAL – Patru tineri din Borşa au murit într-un accident rutier, în Treviso, Italia

Patru tineri maramureşeni din Borşa, doi bărbaţi şi două fete minore, au decedat ieri dimineaţă, în urma unui cumplit accident de circulaţie, care s-a petrecut în apropiere de provincia Treviso, Italia. Cea de-a cincea persoană, care se afla la volanul maşinii, a fost internată în stare gravă la unul din centrele medicale din zona în care s-a produs nefericitul eveniment.

Tragedie pe o şosea din nord-estul Italiei. Potrivit site-ului de ştiri http://tribunatreviso.gelocal.it/, înainte de a intra într-o curbă, maşina care îi avea la bord pe cei cinci români, a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit într-un zid de beton de pe marginea drumului. În urma impactului violent, şoferul a fost grav rănit iar celelalte patru persoane au decedat pe loc. Tinerii care şi-au pierdut viaţa sunt Marius Hanţig de 21 de ani, domiciliat în Asolo, Ovidiu Ilie Hazota de 23 de ani şi două surori, Oana Maria şi Alina Ramona Roman, în vârstă de 17, respectiv 14 ani. Accidentul a avut loc în zona locuită din Pagnano, aproape de Asolo, pe drumul provincial 6. Şoferul, H.D. de 19 ani, a fost internat la secţia de reanimare a Spitalului din Montebelluna.
Până când Poliţia va stabili cauzele exacte ale accidentului, se vehiculează mai multe ipoteze care ar putea explica ieşirea maşinii de pe carosabil: o stare de rău spontană a şoferului sau viteza peste limitele normale. Numai verificarea tehnică a masinii şi o posibilă relatare a accidentului de către şofer ar putea da un răspuns exact asupra modului în care s-a petrecut tragedia de pe drumul provincial 6, mai informează site-ul italian de ştiri http://tribunatreviso.gelocal.it.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.