ACCIDENT MORTAL LA RALIU: Trei morţi şi un rănit în urma unui accident produs în Serbia

ACCIDENT MORTAL LA RALIU: Trei morţi şi un rănit în urma unui accident produs în Serbia

Trei persoane au murit şi una a fost rănită după ce un pilot de raliu a pierdut controlul vehiculului său, duminică, la câteva sute de metri de sosire, în sud-vestul Serbiei, a anunţat televiziunea publică RTS.

Accidentul s-a produs în munţii Tara (sud-vestul Serbiei), când unul dintre piloţi, Branimir Simici, originar din Bosnia-Herţegovina, a pierdut controlul maşinii din motive încă necunoscute şi a lovit un grup de spectatori, rănind grav patru dintre ei. Una dintre victime a decedat în urma rănilor în timp ce era transportată la spitalul din Uzice (situat la 190 de kilometri sud-vest de Belgrad), iar a doua a decedat în timpul operaţiei. Un al treilea rănit al accidentului, o femeie lovită la cap, a fost transferat la Belgrad, unde a decedat la secţia de urgenţe. Al patrulea rănit este în afara oricărui pericol, a precizat RTS.

 "Au fost luate toate măsurile de securitate prevăzute pentru raliu, anchetăm pentru a stabili de ce se aflau spectatori la locul în care s-a produs accidentul", a declarat pentru RTS Dragan Simici, unul dintre organizatorii raliului. Cursa, Tara 2012, la care participau aproximativ 50 de echipaje, a fost întreruptă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.